CHARMING RECYCLING | Sjarmerende hus til leie…
2032
single,single-post,postid-2032,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-3.2.1,paspartu_enabled,menu-animation-underline,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/c/a/charming-recycling.com/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
2 Comments
 • aase

  januar 5, 2009 at 9:44 pm Svar

  WOW HANNA!!!! Godt nytt år aller først!!! Utrolig flott, lekker og interessant blogg du viser meg!!! Jeg har lett etter deg altså!!! Gleder meg utrolig masse til å holde ditt kunstverk og bla meg gjennom svunne tider og «nye» bruksområdet for de fleste gamle rariteter og bruksgjenstander.

  Som di sikkert vet kommer jeg snarest tilbake til deg og bloggen din!! Håper det er ok at jeg linker til deg??

 • Tante Julie

  januar 6, 2009 at 7:38 pm Svar

  Hei ! Takk for særdeles rosende omtale !Kjempekoselig .
  Du har tydeligvis ny blogg ? Har sett etter nye innlegg på den andre, men der har det vært stille i tre dager til ende.
  Var forresten innom bokhandleren i dag for å få vite når boka di kommer ut . TRUR du jeg gleder meg, hell ?!
  Det er jo innmari artig dette her da… Å se muligheter i alt det gamle, bruke på nytt og på en annen måte… Jeg kjøpte et hus med låve, uthus og garasje fullt av gammelt ræl. Hadde store planer om å kaste det meste, men besinnet meg heldigvis. Til sommeren skal jeg sette istand en del av låven som ble brukt til hønsehus – og lage sommerstue der. Gjett om jeg gleder meg ! Alt fra gammelt blikkenslagerutstyr til dreiebenk skal stå der – brukt på ny ! Tante Julies sykkel med dynamittkassa bakpå… Morsom galskap dette her !

Post a Comment