CHARMING RECYCLING | Herlig miks…
2007
post-template-default,single,single-post,postid-2007,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-3.2.1,paspartu_enabled,menu-animation-underline,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Herlig miks…

…men hvor blir det av fargene? Dette med farger har opptatt meg de siste dagene – jeg har liksom hatt det grått rundt meg i 4 år. Jeg lurer på om aubergine og lys rosa kan hjelpe litt…Jeg hungrer etter tips fra dere bloggvenner?

Tags:
8 Comments
 • moa

  januar 28, 2009 at 9:38 pm Svar

  Har desverre ingen tips, da jeg lever i en grå og hvit verden selv:0) fint med farger – hos andre, synes jeg – men ikke hos meg selv…
  Jeg ville egentlig bare si at bildet var helt nydelig!!
  Moa

 • Anettes hus

  januar 29, 2009 at 12:30 am Svar

  Hei! Nå har det nettopp gått opp for meg at der er 2 av dere!! Lette vilt etter denne bloggen når jeg skulle linke i innlegget mitt om stettskålene, men fant deg jo ikke!? Jeg visste jo at jeg hadde lest og sett bilder av ditt fine stettfat! Men bå er altså mysteriet løst! Det er kun en s og en c som skiller dere – sjarmerende og charmerende! Nok til å gjøre meg forvirret;)

  Jeg elsker bloggen din! Og for et nyyydelig hus! Håper det er ok at jeg linker?

  Klem Anette:)

 • Anemone

  januar 29, 2009 at 5:52 am Svar

  Faktisk enig, litt farger bare må til for å få noen kontraster. Grått, rosa, turkis eller skitten grønn som er min favoritt 🙂

 • tinemor

  januar 29, 2009 at 6:55 am Svar

  Litt duse farger kan jo kanskje være en fin ting, når du ikke har hatt noe særlig farger på så lenge.
  Jeg liker å skifte ut ofte, så hvorfor ikke ha litt farger i tekstiler, som puter og duker/løpere.
  Blomster i sterke farger er også en skikkelig fargeklatt…
  Lykke til
  🙂

 • Lill

  januar 29, 2009 at 7:24 am Svar

  Hei.flott blogg.Mange som sier lys turkis eller vann farge hadde vært fint.Har ikke prøvd det helt enda.Holder meg til hvitt og sølv jeg da,med litt grått..

 • H elle K

  januar 29, 2009 at 7:29 am Svar

  Hei, tror det hadde vært lekkert å blande inn de fargene, noen ganger trenger man litt kontraster.. Ha en fin dag og lykke til..
  Ps, morro at boka deres blir så godt mottat, har bestillt inn for salg jeg nå.. Kristin

 • aase

  januar 29, 2009 at 12:02 pm Svar

  Jeg tenker meg den fargen som er på forsiden på boka Hanna!!! Du trenger bare ha lys og servietter i den herlige syrin fargen så har du lett fikset det!!! Så faktisk nydelige lys i den fargen på Rema 1000 idag tidlig!!!!

  Å du,jeg har solgt fler bøker allerede!!!!!!!!Juhu!!!!!!!!

 • Tulip

  januar 30, 2009 at 2:45 pm Svar

  Enig i at det er godt med litt farger innimellom! Jeg er glad i både duse «skitne» fargetoner, noe jeg synes passer best til en nostalgisk stil, men liker også klare rød og oransjefarger for blikkfang!
  Lykke til!

Post a Comment