CHARMING RECYCLING | HANNA
883
page,page-id-883,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-3.2.1,paspartu_enabled,menu-animation-underline,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Skjermbilde 2016-08-24 kl. 11.59.51

2016

Hei på deg som titter innom

 

Her er litt om meg og min bakgrunn…jeg er utdannet dekoratør og har hatt mange morsomme dekoratør-jobber og medie-oppdrag i årenes løp. Truffet herlige mennesker og alle har lært meg noe. Min første dekoratør-jobb (head-huntet fra elev utstillingen på skolen…hihi…morsomt) var i klesforretningen Ferner Jacobsen i Oslo. Butikken er kjent for høy kvalitet. Vi snekret og malte på sponplater og blikkfangene i vinduene så ut som «million» når vi dekoratørene var ferdige. Det var så kreativt å lage lekre, stilfulle utstillinger av rimelige materialer. Vi var fire ansatte som «pyntet» dagen lang. Tenk på det!

Fem år senere ble det Star Tour og Tjæreborgs kontorer i Norge. Jeg reiste land og strand og «pyntet» reisebyråer med lokkende ferietilbud. Masse glade og smilende kollegaer…vi solgte jo «drømmer»!

Så ble det mange herlige år som dekoratør/kreativ i Striestuen/Panduro Hobby -Hobbybutikken i Karl Johans gate i Oslo. Ja, dette var de herligste kreative-jobbe-år sammen med verdens fineste jentegjeng. Det var ingen «grenser» på kreativiteten vår…vi «lekte» og fant på morsomme ting hver dag. Vi virkelig brydde oss om hverandre!

Livet fortsatte videre og nye utfordringer ventet i Norsk Ukeblad som fag-journalist…å jobbe med fotografer, style bilder, finne rekvisitta, skrive og levere stoff som skulle på trykk…ja, dette var nye opplevelser for meg. Jeg laget hobby og håndarbeids sider og magasinet ALT om JULEN som jeg likte så godt å lage. Lærerike år og profesjonelle kollegaer!

 

Jeg kommer fra Akureyri i Island og dro til Norge 17 år gammel i 1977…ja, nå kan du telle…hihi…Jeg skulle bare på besøk en liten tur for å bli bedre kjent med min brev-venn…og så bare gikk årene…Norge er et deilig land å være i…

 

Jeg er medforfatter av boken Sjarmerende GJENBRUK som har utkommet på fem språk og trykket i flere opplag. Deilig tid det også og nye lærdommer…Det var i denne tiden jeg begynte å blogge…og startet blogg med samme navn som boken…og jule-bloggen: sjarmerendejul.blogspot.com. Den vil garantert dufte granbar og kanel i juletiden…velkommen innom den også!

 

Jeg elsker å finne på «ting», være kreativ eller bare se det vakre i en blomst. Gjerne sammen med rusk og rask fra loppemarkeder. Jeg er opptatt av GJENBRUK og interiør detaljer, som for eksempel å bøye bestikk til håndtak eller lage en tøff knagg av en skje. Disse gamle tingene som ofte blir kastet har mye sjel og gir meg glede…det fineste for meg trenger ikke å koste skjorta…rimelige materialer kan forvandles. Det er sjarmen jeg er på jakt etter! Derfor er det fremdeles gøy å «leke» (les: i min alder…) og da aller helst med gamle ting og se hva det kan bli til…Bildene på bloggen blir til små utstillingsvinduer…Jeg skriver ikke mye tekst til bildene da jeg håper fantasien din også settes i sving. Lurer du på noe…spør gjerne!

Jeg håper jeg kan glede og inspirere deg her på bloggen med noen påfunn. Se hva du har liggene i skuffer og skap som kan bli til et eller annet du vil like å lage og ha i ditt hjem.

 

Hjemmelaget er ganske all right 🙂

 

Klem fra Hanna